خدمات ارزی

تجار و بازرگانان ایرانی در هر کجای دنیا که باشند، با یک مشکل مشترک روبرو هستند: مشکلات مالی! تامین ارز، مدیریت پرداخت‌ها، و تعهدات مالی مورد نیاز، از مهم‌ترین دغدغه‌های این افراد در حوزه تجارت بین‌الملل است.

فرض کنید شما یک تاجر ایرانی هستید که قصد واردات کالا از چین را دارید. اولین سوالی که پیش می‌آید این است که کدام ارز برای واردات کالای مورد نظر شما مناسب است؟ آیا ارز نیمایی یا سنایی به کالای شما تعلق می‌گیرد؟ باید بدانید که چنانچه ارز سنایی را انتخاب کنید، باید هزینه بیشتری بپردازید اما اگر ارز نیمایی را انتخاب کنید، ممکن است کالای شما با تاخیر به دست شما برسد.

بعد از انتخاب ارز، نوبت به انتقال ارز می‌رسد! شما باید از قوانین و مقررات انتقال ارز در ایران و چین اطلاع داشته باشید زیرا اگر قوانین را رعایت نکنید، ممکن است با مشکلات کوچک دست و پا گیر یا دندان شکنی روبرو شوید.

در نهایت بایستی به فکر بازگشت درآمد حاصل از صادرات و واردات باشید! اگر درآمدتان به ارز خارجی باشد، باید آن را به ارز ملی تبدیل کنید که این کار نیز ممکن است با مشکلاتی همراه باشد و در مواردی مالیات هنگفتی گریبان گیر شما شود. اما چاره چیست؟!

نحوه انتقال و حواله پول به خارج از کشور + بررسی انواع

بیایید ابتدا از اینجا شروع کنیم که در ایران، دو روش اصلی برای تامین ارز وارداتی وجود دارد:

  • حواله ارزی (Payment Order): در این روش، تاجر یا بازرگان، مبلغ ارز مورد نیاز خود را به بانک یا موسسه مالی واریز می‌کند. بانک یا موسسه مالی، این مبلغ را به حساب فروشنده کالا در خارج از کشور واریز می‌کند.
  • سامانه نیما: در این روش، تاجر یا بازرگان، ارز مورد نیاز خود را از طریق بانک یا صرافی با ارز ملی مبادله می‌کند.

حواله ارزی

، یکی از خدمات مهم در حوزه خدمات ارزی است که خود این خدمت، به دو دسته حواله ارزی واردات و حواله ارزی صادرات تقسیم می‌شود.

حواله ارزی واردات

حواله ارزی واردات، به نوعی یک دستور پرداخت است که به موجب آن، تاجر یا بازرگان، مبلغ ارز مورد نیاز خود را برای واردات کالا از طریق یک موسسه مالی یا بانک پرداخت می‌کند.

در این روش، حواله ارزی صادر شده توسط بانک یا موسسه مالی، به بانک یا موسسه مالی معرفی شده توسط صادرکننده کالا در کشور مبدا ارسال می‌شود. سپس، بانک یا موسسه مالی کشور مبدا، مبلغ حواله را به حساب فروشنده کالا واریز می‌کند.

حواله ارزی صادرات

حواله ارزی صادرات، به نوعی یک دستور پرداخت است که به موجب آن، تاجر یا بازرگان، مبلغ ارز حاصل از صادرات کالا را از طریق یک موسسه مالی یا بانک دریافت می‌کند.

در این روش، حواله ارزی صادر شده توسط بانک یا موسسه مالی، به بانک یا موسسه مالی معرفی شده توسط خریدار کالا در کشور مقصد ارسال می‌شود. سپس، بانک یا موسسه مالی کشور مقصد، مبلغ حواله را به حساب تاجر یا بازرگان واریز می‌کند.

حواله ارزی مستقیم و غیر مستقیم

حواله ارزی، از نظر نحوه انتقال نیز به دو دسته حواله ارزی مستقیم یا سوئیفتی و غیر مستقیم، تقسیم می‌شود.

حواله ارزی مستقیم یا سوئیفتی T/T

حواله ارزی مستقیم (Telegraphic Transfer)، نوعی حواله ارزی است که به صورت مستقیم از بانک یا موسسه مالی صادرکننده در ایران به بانک یا موسسه مالی معرفی شده توسط صادرکننده کالا در کشور مبدا ارسال می‌شود.

این نوع حواله ارزی، از امنیت و سرعت بیشتری برخوردار است. مدت زمان انتقال وجه در این روش، معمولا بین 2 تا 3 روز است.

حواله ارزی غیر مستقیم D/D

حواله ارزی غیر مستقیم (Demand Draft)، نوعی حواله ارزی است که به صورت غیر مستقیم از بانک یا موسسه مالی صادرکننده در ایران به بانک یا موسسه مالی معرفی شده توسط صادرکننده کالا در کشور مبدا ارسال می‌شود.

در این روش، حواله ارزی ابتدا به یک بانک یا موسسه مالی واسطه ارسال می‌شود. سپس، بانک یا موسسه مالی واسطه، حواله ارزی را به بانک یا موسسه مالی معرفی شده توسط صادرکننده کالا در کشور مبدا ارسال می‌کند.

مدت زمان انتقال وجه در این روش، معمولا بین 4 تا 7 روز است.

ارز نیمایی؛ راهکار طلایی کاهش هزینه‌های واردات

قطعا شما نیز همچون تجار و بازرگانان دیگر، همیشه به دنبال راه‌هایی برای کاهش هزینه‌های واردات خود هستند! یکی از بهترین راه‌ها برای این کار، استفاده از ارز نیمایی است. ارز نیمایی قیمتی پایین‌تر از ارز آزاد دارد و همین امر می‌تواند موجب کاهش قابل توجه هزینه‌های واردات شود.

اما برای دریافت ارز نیمایی چه مراحلی باید طی کرد؟

در ابتدا باید سفارش واردات خود را ثبت کنید. سپس باید به یکی از بانک‌های مجاز مراجعه کرده و گواهی ثبت آماری دریافت کنید. پس از آن باید تعهدی مبنی بر واردات کالای مورد نظر خود بدهید و وثیقه معتبری نیز ارائه دهید. در مرحله بعد باید درخواست خرید ارز خود را ثبت کرده و ارز را به حساب فروشنده منتقل کنید و در نهایت بانک پرداخت شما را ثبت می‌کند.

ارز نیمایی برای واردات کالاهای خاصی قابل استفاده است. برخی از مهم‌ترین این کالاها عبارتند از:

  • کالاهای دیجیتال
  • ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل
  • محصولات شیمیایی و پلاستیکی
  • محصولات نساجی، پوشاک و چرم
  • تجهیزات، ماشین آلات و قطعات خودروسازان
  • محصولات مرتبط با کشاورزی و صنعت غذایی

اگر شما نیز به دنبال راه‌هایی برای کاهش هزینه‌های واردات خود هستید، می‌توانید از ارز نیمایی استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان، همین حالا با کارشناسان شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد تماس بگیرید: 09122848754 و 02191494745

ارز دولتی؛ دریچه‌ای به سوی تامین کالاهای اساسی

در بازار ارز ایران، ارز دولتی مانند دریچه‌ای است که به سوی تامین کالاهای اساسی باز می‌شود. این ارز که توسط مرکز مبادلات ارزی کشور تعیین می‌شود، نرخ پایین‌تری نسبت به ارزهای دیگر دارد و به همین دلیل برای واردات کالاهای اساسی که قیمت بالایی دارند، بسیار مناسب است.

اما باید بدانید که ارز دولتی به همه‌ی تجار و بازرگانان تعلق نمی‌گیرد! فرآیند تامین این ارز سخت و پیچیده بوده و نیازمند داشتن شرایط خاصی است. به همین دلیل، بسیاری از تجار و بازرگانان ترجیح می‌دهند که از خدمات شرکت‌های بازرگانی مانند ایمن تجارت کارآمد استفاده کنند.

کالاهای مشمول ارز دولتی کدامند؟ در حال حاضر، کالاهای زیر مشمول ارز دولتی هستند:

  • مواد اولیه صنعت تولید شیر خشک اطفال
  • روغن خام، کره و سایر چربی‌ها
  • ابریشم و ضایعات آن
  • داروها و واکسن‌های دامپزشکی
  • شکر

  • دانه، غلاف، خمیر، کره و پودر کاکائو
  • دانه غلات بجز گندم و جو
  • انواع کمباین، تراکتور، ماشین آلات و دستگاه‌های کشاورزی و باغبانی
  • ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
  • قطعات و اجزای کامیون و اتوبوس

حواله ارزی، آسان و مطمئن با ایمن تجارت کارآمد

اگر به دنبال یک شرکت مطمئن برای انجام حواله ارزی هستید، ایمن تجارت کارآمد با 20 سال سابقه در زمینه امور واردات، صادرات و ترخیص کالا، چتر حمایتی شما در تجارت بین‌الملل است. این شرکت با سابقه‌ی طولانی و درخشان در زمینه‌ی امور ارزی، می‌تواند خدمات حواله ارزی را با بالاترین کیفیت و کمترین هزینه به شما ارائه دهد.

با ایمن تجارت کارآمد، می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز و در هر نقطه از جهان، حواله ارزی خود را انجام دهید. این شرکت، خدمات حواله ارزی را به بیش از 100 کشور جهان ارائه می‌دهد.

نوشته های مرتبط
مشاورۀ بازرگانی
مشاوره بازرگانی چیست؟

اهمیت و مزایای گرفتن مشاوره بازرگانی چیست؟

ثبت سفارش کالا
ثبت سفارش کالا

راهنمای گام به گام برای واردات کالای تجاری

ارزش گمرکی

ارزش گذاری کالاهای وارداتی

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
پیمایش به بالا