دستگاه جوش التراسونیک یک مدل از دستگاه اولترا سونیک می باشد، که به وسیله آن می توان قطعات پلاستیکی و قطعات با هر نوعی را جوش داد. برای ترخیص و واردات این دستگاه همانند سایر کالاها ابتدا باید مجوزهای لازم را دریافت نموده و طبق مقررات و قوانین مربوط به ترخیص و واردات و صادرات تشریفات گمرکی را نسبت به ترخیص این کالا انجام دهید.
در ادامه این مطلب به توضیح نکاتی مهم در مورد ترخیص و واردات دستگاه جوش التراسونیک و مواردی در مورد این دستگاه می پردازیم. لطفا با شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد ارائه دهنده خدمات واردات و ترخیص دستگاه جوش التراسونیک از گمرک همراه باشید.
دستگاه جوش التراسونیک چیست؟
همانطور که گفته شد دستگاه جوش وسیله ای است که انواع قطعات را به هم جوش می دهد. توان این دستگاه در محدوده بین ۴۵۰ تا ۴۰۰۰ وات تولید می شود، که دارای فرکانس هایی بین ۲۰، ۳۰، ۴۰ کیلو هرتز است.
در کشورهای اروپایی دستگاه های جوش با فرکانس های در حدود ۱۵ کیلو هرتز به دلیل ارگونومی وخطراتی که برای انسان دارد ممنوع می باشد. همچنین تجهیزات اولترا سونیک با توجه به سایز قطعات، نرخ تولید، شکل و میزان سرمایه گذاری در انواع مختلف تولید و عرضه می گردد. از جمله مدل های دستگاه اولترا سونیک می توان به مدل گان های دستی، دستگاه های استاندارد رومیزی و دستگاه های مخصوص که معرف به special Multi-Head بوده اشاره نمود.
کاربردهای دستگاه جوش التراسونیک
دستگاه جوش التراسونیک کاربردهای زیادی دارد. صنایعی که از این دستگاه در واحدهای تولیدی خود استفاده می کنند، صنایع خودروسازی، بسته بندی، اتصال قطعات پلیمری همجنس و غیر همجنس، اتصال قطعات پلیمری به فلزی، اتصال قطعات فلزی به قطعات سرامیکی و شیشه، اتصال قطعات فلزی نازک همجنس و غیر همجنس و غیره هستند.
همچنین در ساخت تجهیزات پزشکی، تجهیزات الکترونیکی و خودروسازی و هوا فضا ( در بوردهای رایانه و تلفن همراه جهت اتصال قطعات، مونتاژ قطعات ترانسفورماتورها، خازن ها و موتورها و…) و نیز جهت دوخت پارچه ها و فیلم ها با پایه پلاستیکی و اتصال قطعات و جا سازی آنها داخل یکدیگر و کاشت قطعات فلزی در داخل پلاستیک و دوخت پارچه های ماسک و غیره از کاربردهای دیگر این دستگاه می باشد.
مزایای استفاده از دستگاه جوش التراسونیک
روش جوشکاری با استفاده از اولترا سونیک ایمن و سریع انجام می گیرد. با استفاده از این دستگاه قطعات به سرعت و راحتی به یکدیگر متصل می شوند. در نتیجه افراد جوشکار در معرض اشتعال و شعله قرار نگرفته و ایمنی آنها حفظ می گردد.
روش جوشکاری با دستگاه برای اتصال قطعات پلاستیکی میزان انرژی کمتری را مصرف می کند و در دماهای پایین تری انجام می گیرد. بنابراین در هزینه و مصرف انرژی صرفه جویی خواهد شد. از اینکه در این روش از هیچ ماده افزودنی استفاده نمی شود می تواند در حفظ محیط زیست تاثیر زیادی داشته باشد.
استفاده از این دستگاه جوش نیز باعث صرفه جویی در وقت و زمان شده و نسبت به جوشکاری های قدیمی دقیق و قوی تر می باشد. همچنین به دلیل آنکه فرآیند جوش در دستگاه به صورت خودکار انجام می شود، نیروی انسانی کمتری نیز صرف تهیه قطعات می گردد.
در این روش قطعات پیوند محکمی با هم دارند که سبب استحکام بالای جوش شده و کیفیت نیز بالاتر می رود. این روش جوشکاری به دلیل راندمان بالا در اغلب صنایع برای قطعات ظریف، پیچیده، حساس و غیره کاربرد دارد.
لازم به ذکر است که استفاده از دستگاه جوش التراسونیک با تمام مزایایی که دارد باعث آسیب شنوایی شود، که آن هم به دلیل فرکانس بالای آن می باشد. البته استفاده از محافظ گوش و یا قرار دادن دستگاه در محفظه خطر آسیب به گوش را تا حد بالایی کاهش می دهد.
تعرفه گمرکی دستگاه جوش التراسونیک
تعرفه گمرکی یا هزینه گمرکی جهت ترخیص و واردات برای هر کالایی لازم و ضروری است. کد تعرفه گمرکی یا به عبارتی HS Code برای دستگاه جوش التراسونیک با شماره ۸۵۱۵۸۰۹۰ بوده که جهت استاندارد سازی کنترل شناسایی و طبقه بندی محصولات برای ثبت سفارش کالا و ترخیص مهم می باشد.
ترخیص و واردات دستگاه جوش التراسونیک
اکثر دستگاه های جوشکاری که دارای انواع مختلفی نیز هستند، از کشورهایی نظیر چین، فرانسه، ایتالیا و کره و غیره وارد کشور می شوند. برای ورود و ترخیص این دستگاه ها باید طبق بخش نامه های صادر شده از طرف سازمان های مربوطه عمل نمود. همچنین اخذ مجوز استاندارد برای ترخیص و ورود این دستگاه ها لازم و ضروری است.
در مورد ترخیص و واردات دستگاه جوش التراسونیک نیز مانند کالاهای دیگر مراحل ثبت سفارش و اخذ مجوزهای لازم را شخص وارد کننده باید طی کند، که پیشنهاد می شود برای انجام تشریفات گمرکی از یک ترخیص کار حرفه ای و مجرب در این زمینه مشاوره بگیرید.