قرارداد خرید و قرارداد خارجی و فروش بین المللی

تقسیم بندی معاملات به معاملات داخلی و خارجی

در معاملات داخلی کالا در سرزمین خودتان با پول رایج خودتان تحت قوانینی که حاکم بر قرادادتان هست داد و ستد می شود .در معاملات خارجی تشریفات گسترده تر و قوانین بین المللی حاکم است.

مقررات خرید و قرارداد خارجی

در هر کشوری مقرراتی مانند مقررات مالیاتی، مقررات صادراتی، مقررات وارداتی، مقررات ارزی حاکم است.

درخرید و قراردادهای خارجی باید به کالاهای ممنوع توجه داشته باشید.

یکی دیگر از مفاهیمی که در خرید و قرارداد خارجی به کار می رود مفاهیم اینکوترمز و نوع خرید EXW,FOB,CPT,CIF,CFR و … است که این مفاهیم در همه ی کشور ها یکسان است.

تشریفات خاص در خرید و قرارداد خارجی

چنانچه با ضوابط تجارت بین المللی آشنایی ندارید و قوانین و تشریفات خرید و قرارداد خارجی را نمی دانید ، برای مشاوره رایگان با شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد تماس حاصل نمایید.

در خرید و قرارداد خارجی ضوابطی همچون ثبت سفارش، مجوز، بیمه، گشایش اعتبار، ترخیص کالا از گمرک و تنظیم اسناد تجارت خارجی وجود دارد که شما با شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد می توانید آسوده تجارت کنید.

روش پرداخت وجه در خرید و قرارداد خارجی

روش های پرداخت به دو نوع اعتبارات اسنادی و پرداخت ارزی تقسیم می شود.تاسیسات اقتصادی مانند گمرک و ارز و تشریفات اخذ مجوز واردات کالا و تشریفات ثبت سفارش مختص معاملات خارجی است که حتما باید با متخصصین این زمینه (شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد) همراه شوید.

نقش اسناد در خرید و قرارداد خارجی

اسناد مانند گواهی مبدا ،گواهی بازرسی کالا، و سایر اسناد نقش ویژه و خاصی در قرارداد خارجی و ترخیص آن دارد.

مراحل خرید و قرارداد خارجی

ابتدا فروشنده پیشنهاد قیمت می دهد OFFER می دهد و مذاکرات مقدماتی آغاز می گردد. پس از پذیرفته شدن ACCEPTANCE پیشنهاد فروشنده پروفرما صادر می کند.دستور تائید و تائید خرید ORDER CONFIRMATION از طرف خریدار به فروشنده

محتویات خرید و قرارداد خارجی

مشخصات کامل طرفین قرارداد شامل نام خریدار، نام فروشنده، آدرس دقیق، از مسلمات حقوقی است.

در قبول پروفرما نام خریدار اهمیت دارد چرا که پروفرماییکه به نام شخص دیگی باشد با آن نمی توان  گشایش اعتبار نمود ، پروفرما مبنای ثبت سفارش و مجوز و بیمه و گشایش اعتبار است.

مشخصات دقیق کالا در خرید و قرارداد خارجی بسیار اهمیت دارد،مشخصات کالا از حیث نوع، مقدار، مشخصات کمی و کیفی، در پروفرما درج می شود علاوه بر این کاتالوگ،مشخصات فنی، DATA SHEET، نمونه  بازرسی کالا را راحت تر می کند.در کنار مشخصات کالا شماره تعرفه گمرکی در پروفرما قید می شود. شماره تعرفه کالا در تشخیص میزان حقوق گمرکی و سود بازرگانی کمک دهنده خواهد بود.شیوه بسته بندی و حمل کالا که اکثرا به شکل کانتینری طبق مقررات صادراتی فروشنده است نیز در پروفرما درج می شود.

قیمت و بهای کالا در خرید و قرارداد خارجی از جمله پارامترهای مهم است.اگر کالا متعدد یا ترکیبی باشد باید قیمت واحد کالا در پروفرما ذکر گردد.

نکته ی دیگر در خرید و قرارداد خارجی ارز مربوطه است.

مهلت قرارداد در خرید و قرارداد خارجی به دو دسته مهلت اعتبار جهت حمل کالا و مهلت اعتبار معامله اسناد تقسیم می شود .

یکی دیگر از بند های پروفرما که در خرید و قرارداد خارجی مورد توجه قرار می گیرد مبدا حمل و مقصد نهایی کالا ذکر نام وسیله حمل، ذکر نام کشور و سشهر و بندر مقصد از حیث بیمه نمودن کالا اهمیت دارد.

ذکر این مطلب در خرید و قرارداد خارجی و پروفرما که حمل به دفعات مجاز است یا خیر؟ مهم است

اسنادی که فروشنده باید به خریدار حین خرید و قرارداد خارجی تسلیم نماید طبق مواردی که به توافق طرفین می رسد، مشخص می شود و اعتبارات اسنادی تا آن اسناد نباشد پول را به حساب فروشنده نمی زد ، همچنین این اسناد برای ترخیص کالا مهم است.از جمله این اسناد بارنامه BILL OF LADINGا ست که توسط موسسه حمل و نقل صادر می گردد. سند بعدی سیاهه یا فاکتور COMMERCIAL INVOICE است شامل مشخصات کالا، کشور مبدا، مقصد و شماره اعتبار اسنادی و نام خریدار و فروشنده است.سند دیگر که برای ترخیص و ثبت سفارش هم لازم است، گواهی مبدا CERTIFICATE OF ORIGIN است که این گواهی معمولا به وسیله اتاق بازرگانی کشور فروشنده صادر می گردد.لیست بسته بندی PACKING LIST که سند مشخصات کالا از حیث بسته بندی و محتویات و تعداد داخل هر بسته است که این سند به این خاطر در قرارداد و خرید خارجی اهمیت دارد که گمرکات کشور مقصد آن را برای انبارداری می خواهند و بازرسان بین المللی هم این سند را می خواهند.

شرکت بازرگانی ایمن تجارت کارآمد شرایط معامله را با اسناد دیگری که در ذیل آمده محکم تر می کند. همچون ضمانت نامه بانکی حسن انجام کار توسط فروشنده PERFORMANCE BANK GUARANTEE، گواهی بازرسی بین المللی کالا INSPECTION CERTIFICATE ،گواهی بهداشت برای کالاهایی همچون غلات،مواد شیمیایی، که فروشنده تهیه میکند و ضمیمه اسناد می کند.

نوشته های مرتبط
هزینه گمرکی چیست؟
هزینه گمرکی چیست؟

هزینه های گمرکی وجوهی هستند که جهت بعضی از خدمات گمرکی مثل تخلیه ، بارگیری یا باربری ، صفافی یا مشاهده بیشتر

استاندارد اجباری چیست و چرا وجود دارد؟ راهنمای کامل

در دنیای تجارت امروز، صادرات و واردات کالا نقشی حیاتی در رونق اقتصادی ایفا می‌کند. در این میان، کیفیت و مشاهده بیشتر

اخذ پروفرمای مواد شیمیایی

یکی از بیشترین محصولات و کالاهای وارداتی به ایران مواد شیمیایی هستند. مواد شیمیایی به دلیل کاربردهای گوناگون در تولید مشاهده بیشتر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
پیمایش به بالا